joi, 3 aprilie 2008

FRONTLINES : FUEL OF WAR

Desi nu se asteptau foarte multe de la acest joc, se pare ca a reusit sa surprinda placut foarte multi jucatori inraiti ai genului. Ca misiune, se inscrie in tiparele obisnuite, lipsa de resurse naturale ducand la izbucnirea de conflicte armate, intre doua tabere formate, bineanteles (se putea altfel?), din Western Coalition (Statele Unite si tarile din Uniunea Europeana) si Red Star (Rusia si China). Desi scurta, campania single-player te pregateste pentru cea multi-player, adevarata provocare din acest joc. Dar......
Pentru ca exista un "dar". Campania multi-player are destule probleme de stabilitate, iar jucatorii care au instalat Windows Vista nu au reusit sa porneasca jocul. Sa speram ca noul update de Vista va rezolva multe probleme de compatibilitate. Fiind un joc nou, asteptam suportul companiei producatoare.
Din punct de vedere grafic, toate bune si frumoase, dar interioarele cladirilor sunt cam saracacioase in detalii.
Per total, un joc bun, care a depasit asteptarile multora. Cu o grafica buna si un single-player excelent, asteptam cu nerbdare rezolvarea problemelor inerente debutului, iar daca cei de la Kaos si THQ vor oferi suportul necesar, acest joc va avea un viitor promitator.

Niciun comentariu: