miercuri, 7 mai 2008

Noctua NH-C12P : Impresionant!!!!

Cei de la Noctua nu se lasa si mai vin cu un cooler de exceptie. Destinat atat procesoarelor AMD cat si celor Intel, acest model este compatibil cu aproape toate socket-urile existente si anume LGA775 pentru Intel si AM2 / AM2+ pentru AMD. La cerere se poate oferi si kit de montaj pentru procesoarele Intel Xeon sau pentru procesoarele AMD K8 pe socket 754, 939 si 940. Este compatibil cu orice procesor, indiferent de frecventa.
Cu un aspect impresionant, acest cooler este fabricat din cupru si aluminiu, adica baza si cu heat-pipe-urile sunt din cupru nichelat iar lamelele din aluminiu. Ventilatorul de 120mm asigura o racire optima a radiatorului pastrand totusi un nivel de zgomot foarte scazut, cu un maxim de 19.8dB la o turatie maxima de 1300rpm. Greutatea este de 550g fara ventilator si de 730g cu ventilator, iar dimensiunile sunt generoase fiind de 152 x 126 x 114 mm (D x W x H) trebuind sa fim atenti la carcasa pe care o alegem.
Despre performante inca nu se stiu foarte multe fiind un produs nou. Dar, dupa cum ii cunosc pe cei de la Noctua acestea vor fi deosebite. Si totusi pretul este mai mult decat acceptabil, cel vehiculat fiind in jur de 70$.

Niciun comentariu: