miercuri, 17 martie 2010

Eurocom D900F Panther

  D900F Panther de la Eurocom nu poate fi numit un notebook obisnuit. Nici macar design-ul nu este unul obisnuit, forma sa patratoasa, insa atractiva neavand nimic in comun cu notebook-urile actuale care sunt din ce in ce mai subtiri si mai rotunjite. Insa asa patratos cum e, da impresia de soliditate, calitate si de agresivitate, aceasta fiind intarita si de specificatiile acestui notebook cu ecran de 17 inch.
Procesoarele pe care le suporta sunt Intel Core i7, Core i7 Extreme, Xeon LGA 1366 si, mai nou, Core i7 980X EE. Capacitatea de stocare este impresionanta, in acest model fiind posibil sa intalnim pana la patru hard-disk-uri de 640GB, totalizand 2.56TB, puse in RAID, deoarece acest notebook suporta RAID 0, 1, 5 sau 10.  Memoria, de tip DDR3, poate ajunge pana la 12GB, aici intalnind trei sloturi de memorie pentru ca memoriile sa ruleze in mod triple-channel. Iar ca "monstrul" sa fie complet, avem de ales intre diverse modele de placi video de la nVidia: GTX 280M, GTX 285M, Quadro FX 2800M sau Quadro FX 3800M, toate cu 1024MB de memorie video GDDR3. Pe langa aceste specificatii, celelalte parca nu mai au nici un farmec, acestea oricum intrand in dotarile comune ale unui notebook. Ce mai conteaza ca avem de ales intre DVD-RW si Blue-ray Reader sau Blu-ray Burner, sau ca avem patru porturi USB 2.0. HDMI, DVI, wireless, bluetooth sau eSATA.
Buuun. Toate bune si frumoase. Arata bine (poate unii ma vor contrazice), este superperformant, dotari complete......deci cam tot ceea ce ne-am putea dori. Insa pretul ....... 3189$ ...... 

Niciun comentariu: